Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

104

З метою перевірки дотримання вимог постанови Кабінету Міністрів України № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»від 09.12.2020 року, спеціалісти відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Славутського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, спільно з працівниками поліції та органів місцевої виконавчої влади, постійно проводять комісійні обстеження суб’єктів господарювання різних форм власності як у будні, так і у вихідні та святкові дні.

Узагальнені матеріали, складені за результатами комісійних обстежень, у вигляді листів та довідок направляються в поліцію та в органи місцевого самоврядування для відповідного реагування. 

103

Зокрема, першого травня 2021 року лікар із загальної гігієни відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Славутського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Шемчук С.С. взяв участь в комісійному обстеженні суб’єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність в місті Славута. 

В ході роботи було обстежено 2 агропродовольчих ринки (ПСК «КП «Ринок» Славутського РайСТ», ТОВ «Універсалінвестцентр»), а також ряд продовольчих та непродовольчих магазинів. Під час комісійного обстеження працівники поліції склали декілька протоколів на фізичних осіб-підприємців за порушення вимог протиепідемічних заходів з метою запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19. Про всі виявлені порушення було повідомлено поліцію, органи місцевого самоврядування, власників і працівників закладів, а також рекомендовано їх усунути в найкоротші терміни. 

Робота в цьому напрямку спеціалістами відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства триває.

сайт зроблено в adgrafics