Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

На виконання Дорученням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля від 01.10.2020 № 40286/1/1-20 стосовно проведення позапланових заходів державного контролю постачальників харчових продуктів та/або послуг з організації харчування для закладів загальної середньої освіти  Головним управлінням Держпродспоживслужби в Хмельницькій області було організовано проведення позапланового інспектування оператора ринку харчових продуктів, який здійснює виробництво хліба та хлібобулочних виробів.

Фахівцем Національного агентства з безпечності харчових продуктів Республіки Молдова – головним інспектором санітарно-ветеринарного управління по безпечності і якості продуктів тваринного походження – Корнелиу Гуцу спільно з державними інспекторами Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області 20-21 січня 2021 року відбулось інспектування ПАТ «Хмельницьке виробниче сільськогосподарсько-рибоводне підприємство», що займається прісноводним рибництвом на предмет оцінки відповідності вимогам, з метою надання дозволу експорту риби живої: короп, щука, товстолоб, судак.

19 січня 2021 року спеціалістами Білогірського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено комісійне обстеження новобудови Залузького ліцею та надано консультаційно-методичну допомогу працівникам закладу.

Генеральна Асамблея ООН проголосила 2021-й рік роком овочів та фруктів. Гендиректор Продовольчої і сільськогосподарської організації Об’єднаних Націй (ФАО) Цюй Дун’юй закликав усі країни світу нарощувати виробництво овочів та фруктів, інших харчових продуктів, які складають основу здорового способу життя. Він також відзначив, що пандемія коронавірусу змусила людство шукати нові шляхи в боротьбі з голодом та неповноцінним харчуванням.

  19 січня 2021 року начальник відділу безпечності харчових продуктів Олександра ТИТАРЧУК, начальник відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та розслідування спалахів Тетяна ГРИЦЬКОВА, спільно з заступником Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації Тетяною ДУПЛЯК, взяли участь у прямому ефірі «Основний інформаційний вечір області» на телеканалі «TV7+» з метою обговорення основних положень та вимог нового Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти.

14 січня Кабінетом Міністрів України подано для розгляду Верховною Радою проєкт Закону України «Про внесення змін до Закону України “Про насіння і садивний матеріал”» № 4593.

В період з 8 по 24 січня 2021 року включно в Україні посилені карантинні обмеження для протидії розповсюдженню коронавірусу.

Спеціалістами відділу безпечності харчових продуктів Городоцького районного управління Головного  управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області впродовж 16-19.01.2021 року  проведено  обстеження  операторів ринку харчових продуктів, зокрема тих, що здійснюють обіг харчових продуктів (заклади оптової та роздрібної торгівлі, заклади громадського харчування (особливо харчування дітей),  що згідно з повідомленням ГО «Громадський контроль захисту прав споживачів» в рамках масмедійного проекту «СТОП ФАЛЬСИФІКАТ» та скарги Миронової В.В. 

18 січня 2021 року в Кам’янець-Подільському міськрайонному управлінні Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено практичне навчання-тренінг з моделювання виникнення спалаху грипу птиці із залученням спеціалістів міськрайонного управління, державних установ ветеринарної медицини, відомчої служби ветеринарної медицини Кам’янець-Подільського району та міста, представників птахогосподарств та забійних птахопереробних підприємств.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної

сайт зроблено в adgrafics