Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

5241

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області продовжують здійснювати заходи контролю за додержанням суб’єктами підприємницької діяльності Хмельницької області Закону України «Про рекламу».

Зокрема, завідувачка сектору контролю за рекламою, дотриманням антитютюнового законодавства та пробірного контролю управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами провела моніторинг реклами в магазинах з продукцією загального споживання в м. Кам’янець-Подільський, м. Дунаївці та смт Ярмолинці. 

В результаті проведеної роботи було досліджено 15 рекламоносіїв, виявлено 10 порушень ч. 4 ст. 8 Закону України «Про рекламу», а саме: реклама про знижку цін на продукцію, про розпродаж – не містила відомості про дату початку і закінчення знижки цін на продукцію, розпродаж, а також про співвідношення розміру знижки до попередньої ціни реалізації товару. 

Відповідним суб’єктам господарювання будуть надіслані офіційні листи-запити для подальшого оформлення матеріалів про порушення вимог законодавства про рекламу з накладенням штрафних санкцій.

сайт зроблено в adgrafics