Телефон: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

Основною метою запровадження ідентифікації тварин є створення в України належної системи простежуваності обігу тварин, удосконалення ефективного та дієвого засобу виявлення та локалізації хвороб, забезпечення населення України високоякісними та безпечними м`ясо-молочними продуктами, отримання вірогідної інформації про умови їx виробництва, підвищення довіри споживача до якості продукції.

Фахівці відділу контролю у сфері торгівлі, робіт і послуг управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами 13 лютого 2024 року провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед учнів старших класів в Хмельницькій середній загальноосвітній школі I-III ступенів № 21.

12 лютого 2024 року начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Сергій САВІЦЬКИЙ спільно із керівником Хмельницької обласної державної лікарні ветеринарної медицини Миколою МИКУЛЯКОМ відвідали кінно-спортивний клуб «Тамерлан» (м. Хмельницький) з метою проведення випробувань та перевірки ефективності роботи апарату рентгенівського портативного «VetRey» з використанням плоскопанельного детектора. Цим приладом було проведено рентгенографічні дослідження суглобів та кінцівок коней.

З 08 по 09 лютого 2024 року спеціалісти відділу ринкового та метрологічного нагляду управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели інформаційно-роз’яснювальну роботусеред суб’єктів господарської діяльності, що здійснюють реалізацію мийних засобів в магазинах «Щодня» та «Аврора» міста Хмельницького.

Що може бути поганого в тому, щоб з самого ранку вийти на стихійний ринок та купити м’ясо, м’ясні вироби, рибу, молоко чи сметану? Зручно і швидко… Але не завжди корисно та безпечно! Продукти, які продаються із землі, із необладнаного автотранспорту в антисанітарних умовах, що не пройшли ветеринарно-санітарної експертизи, несуть в собі чималу загрозу стати причиною виникнення гострих інфекційних шлунково-кишкових захворювань, особливо у дітей, людей похилого віку, з ослабленим імунітетом, вагітних.

В результаті підтоплення та забруднення джерел децентралізованого водопостачання (громадських та індивідуальних колодязів) присадибних ділянок, господарських дворів, в тому числі вигрібних ям, надвірних вбиралень, гноєсховищ, існує ризик спалаху інфекційних захворювань, пов’язаних з водним фактором передачі збудника інфекції.3 метою запобігання епідемічних ускладнень працівники Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області рекомендують:

07 лютого 2024 року спеціалісти відділу контролю у сфері торгівлі, робіт і послуг управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами провели черговий прийом громадян у приміщенні Хмельницької міської ради.

Відповідності до статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності харчових продуктів» суб’єкти господарювання (юридичні особи, фізичні особи-підприємці, фізичні особи), які провадять діяльність на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності. Це стосується: закладів громадського харчування, магазинів, МАФІВ та всіх об’єктів, що здійснюють діяльність пов’язану із переміщенням, зберіганням та реалізацією харчових продуктів.

Останні декілька років вейпи та електронні сигарети стають все більш популярними серед підлітків. Багато людей вважають, що вони є безпечнішою альтернативою звичайним цигаркам.Активне та широке використання електронних сигарет, які з’явились на ринку у 2003 році, набуло популярності в нашій країні протягом останніх 5 років. Електронні сигарети позиціонувались, як менш шкідливі порівняно з палінням традиційного тютюну, але 23 серпня 2019 року в США була зареєстрована перша смерть, пов’язана з вейпінгом.

Хоч би як не проявляла себе зима сьогодні, але вже позаду її календарна половина. Аграрії і помислами, і ділами на весняному полі. Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області звертає увагу суб’єктів насінництва та розсадництва (далі – Суб’єкт), які планують відведення насіннєвих ділянок тих культур, що мають перехресний тип запилення на необхідність дотримання Порядку узгодження розташування насіннєвих посівів (далі – Порядок), затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 07.10.2016 № 365.

сайт зроблено в adgrafics