Телефон приймальної: (0382) 65-07-34
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 364-77-80, (050) 230-04-28
НА ЗАХИСТІ ЛЮДЕЙ,
ТВАРИН І РОСЛИН

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

   19 квітня 2019 року Кам’янець-Подільським міськрайонним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено робочу зустріч з начальником та спеціалістами відділу освіти при Кам’янець-Подільській РДА.

   Відповідно до наказу Держпродспоживслужби України від 17.06.2016 № 159 «Про забезпечення виконання основних напрямків державної політики у сфері захисту рослин, надання інформації щодо діяльності управлінь Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів в областях» та з метою визначення чисельності шкідників у місцях зимівлі, виживання їх морфологічного стану спеціалісти фітосанітарної безпеки з 1 по 15 квітня цього року провели весняні контрольні обстеження.

   Деражнянським РУ ГУ ДПСС спільно із працівниками Деражнянської РДЛВМ, Деражнянського РС ГУ ДСНС, Деражнянського відділення поліції та іншими службами, проведено оперативне відпрацювання – навчання по ввідній інформації по виникненню випадку захворювання свиней в приватному господарстві.

    Для отримання щорічного рясного врожаю чорної і червоної смородини, перш за все потрібно підібрати хороший, адаптований до відповідної ділянки сорт, правильно доглядати за кущами і ґрунтом.

   Цибуля - це найпоширеніший овоч, який додають до багатьох страв у всьому світі. Є безліч способів вирощування цибулі, та який би ви спосіб не обрали, ґрунт та догляд за цибулею є однаковим.

Ні для кого зараз не секрет, що кількість бджіл на планеті стрімко зменшується з року в рік.  Багато тому є причин, але найбільш масштабною – це отруєння бджіл пестицидами.

   В Україні впроваджена європейська модель контролю над якістю та безпечністю харчових продуктів - НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point), яка дозволяє аналізувати та контролювати небезпечні фактори хімічного, мікробіологічного та фізичного походження від сировини до обігу та споживання готової продукції.

   Сьогодні агроформування Хмельницької області проводять посів ярих зернових культур, одночасно суб’єктами насінництва та розсадництва продовжуються роботи з підготовки та сертифікації насіння пізніх ярих культур. Скільки ж маємо ми насіння?

сайт зроблено в adgrafics