Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

4ortopolohivka

   Звертаємо Вашу увагу, що в посівах сої виявлено відродження та шкодочинність гусениць чортополохівки, яка скелетує листя. Гусениця здатна завдати відчутної шкоди рослинам сої, соняшнику, кукурудзи, плодовим насадженням та овочевим культурам.

   З метою попередження втрат через шкідливість личинок чортополохівки, необхідно регулярно проводити обстеження сільськогосподарських та інших угідь, присадибних ділянок. За виявлення личинок поріг шкідливості для листогризучих совок (цукрові буряки- 2-3 гус/м.кв.для 1 покоління і 5-6 гус/рослину для другого покоління; соняшник- 8-10 гус/м.кв.; соя 1-3 гус/м.кв; яблуня- 10-15 % пошкоджених листків) необхідно провести заходи захисту через крайові або суцільні обробки згідно «Переліку пестицидів та агрохімікатів дозволених до використання в Україні». Необхідно також врахувати здатність гусениць швидко пересуватися в пошуках поживи.
   При роботі з пестицидами слід суворо дотримуватись регламентів застосування, вимог санітарної безпеки, охорони праці та навколишнього середовища.

сайт зроблено в adgrafics