Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

mnieso

Інформуємо операторів ринку, які здійснюють обіг та/або займаються виробництвом ковбасних виробів і в своєму виробництві використовують м'ясо механічного обвалювання з курятини, про те, що виявлено перевищення максимального рівня доксицикліну (133 µg/kg – ppb) у замороженій курці, що експортувалась з Бельгії (виробник: Artislach nv, Buggenhout; оптовик: Kipco-Damaco N.V., Oostrozebeke) до Польщі (одержувач: Biuro Handlowe HAND-FOOD Krzysztof Szewczuk, Chelm), після чого зазначену партію перероблено на м'ясо механічного обвалювання (Zaklad Przetwórstwa Rolno-Spozywczego Ubojnia Drobiu Andrzej Merchel, Mlawa) та надіслано до України (отримувач: ТОВ «М’ясний торговий дім», вул. Академіка Каблукова, 21, 1-2, м. Київ, 03065). 

Шановні оператори ринку! 

У разі виявлення вказаного харчового продукту повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області за тел.: (0382) 65-07-34, або звертайтесь до територіальних структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.

сайт зроблено в adgrafics