Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

88

У зв’язку із запровадженням на території Хмельницької області обмежень визначених для «червоної зони» епідемічної небезпеки та з метою перевірки дотримання вимог протоколу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Хмельницької обласної державної адміністрації від 05.04.2021 №7, 07 квітня 2021 року на ринку Чемеровецького РайСТ працювала моніторингова комісія Чемеровецької територіальної громади.

87

В роботі комісії взяли участь представники Чемеровецького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, Чемеровецької податкової інспекції Головного управління Державної податкової служби у Хмельницькій області, працівники Чемеровецького відділу поліцейської діяльності №1 Кам’янець-Подільського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, інспектор праці та головний спеціаліст відділу з питань соціального захисту селищної ради.

86

Під час моніторингового відвідування особлива увага зверталась на:

  • наявність, запас та правильність використання засобів індивідуального захисту працівниками та відвідувачами ринку;
  • створення умов для миття та оброки рук антисептиком;
  • наявність дезінфікуючих засобів, періодичність дезінфекції контактних поверхонь;
  • дотримання соціальної дистанції між відвідувачами;
  • відсутність неконтрольованої (стихійної) торгівлі на прилеглій до ринку території;
  • розміщення інформаційних листів при вході до ринку тощо.

З результатами виявлено ряд порушень, а саме: недотримання маскового режиму. Працівниками поліції складено адміністративні протоколи. В результаті проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо дотримання карантинних заходів порушення негайно були усунені.

Також, під час роботи комісії проводилась перевірка щодо легалізації праці, дотримання ветеринарно-санітарних вимог при торгівлі на ринках.

Робота в даному напрямку триває.

сайт зроблено в adgrafics