Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

 

У територіальних управліннях Держпродспоживслужби області, фахівцями відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства розглядаються «Паспорти на місця видалення відходів» .

Проводиться робота по підготовці «Рішень щодо можливості/неможливості видачі дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря».

На виконання листа голови Держпродспоживслужби України від 22.07.16р. №15-1-2-6/6391 продовжується робота по обстеженню закладів ресторанного господарства, підприємств торгівлі.

Фахівцями відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Держпродспоживслужби Городоцького району обстежено 7 закладів торгівлі і 1 заклад ресторанного господарства;

Чемеровецького - 15 закладів торгівлі і 1 заклад ресторанного господарства; Красилівського району - 6 закладів торгівлі та 3 заклади ресторанного господарства; Ярмолинецького - 10 закладів торгівлі; Білогірського - 24 операторів ринку ( заклади торгівлі ) на території 8 сільських рад та Ямпільської селищної ради; Старосинявського - 5 об’єктів торгівлі в 3 населених пунктах району і 2 закладів ресторанного господарства; Старокостянтинівського - 3 об’єктів торгівлі і 1 закладу ресторанного господарства; Теофіпольського - 7 об’єктів торгівлі; Хмельницького -19 об’єктів торгівлі.

Фахівцями відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства територіального управління Держпродспоживслужби Полонського району проведено рейд по ринку м. Полонне щодо виконання вимог приписів від 18.09.2016 року щодо дотримання Ветеринарно-санітарних правил при реалізації харчових продуктів тваринного походження.  виявлені порушення умов зберігання і реалізації ковбасних виробів. Накладено 2 штрафи, реалізація продуктів заборонена.

При обстеженнях об’єктів виявлені наступні недоліки: проводиться  реалізація продовольчих товарів без відповідного маркування, без документів, що засвідчують безпечність та якість, з простроченим терміном придатності, не дотримується товарне сусідство при зберіганні продовольчих товарів, порушуються умови зберігання хлібо – булочних виробів, продавці та працівники закладів ресторанного господарства працюють без проходження періодичного медичного огляду, на частині об’єктів відсутні умови для дотримання правил особистої гігієни, відсутнє маркування розділового інвентарю.

В ході перевірок фахівцями відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства проведені бесіди з операторами ринку та дані рекомендації по ліквідації виявлених недоліків, а також проведені бесіди по недопущенню реалізації небезпечної та фальсифікованої алкогольної продукції.

Також фахівцями відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Держпродспоживслужби, відповідно до заяв проводяться позапланові обстеження. Фахівцями відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Красилівського району проведено позапланове обстеження стоматологічного кабінету, оформлений акт. Комплексне обстеження " ДП ПАТ "Оболонь" Красилівське" м. Красилів по скарзі на незадовільну якість напою "Живчик з соком яблука». Фахівці Приймали участь в комісійному розгляді зверненнясільського голови с.Заслучне, представників громади с.Заслучне, по організації децентралізованого водопостачання

В Славутському районі проведено позапланове обстеження

Нетішинського професійного ліцею; м. Кам’янець - Подільському - позапланове обстеження складу зберігання мінеральних добрив та пестицидів ПрАТ «Галнафтохім», підготовлено та видано санітарний паспорт.

Фахівці відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Білогірського району  беруть участь у комісії по перевірці сільських та селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій територій, оглянуто8  сільських рад та Ямпільську селищну раду.

Фахівці територіального управління Держпродспоживслужби Славутського району прийняли участь в нараді Славутського міськвиконкому з виступом і конкретними пропозиціями щодо дотримання вимог Державних санітарних правил планування та забудови населених пунктів, затв.наказом МОЗ України від 19.07.1996р. №173 щодо функціонального зонування території населеного пункту, вимоги до розташування та організації виробничих територій у сельбищ ній зоні міста, розміри санітарно захисних зон для підприємств та об´єктів, інженерне обладнання і благоустрій, що забезпечують охорону навколишнього середовища і сприятливі умови для проживання населення.

10 листопада, при участі фахівця відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Держпродспоживслужби в Хмельницькому районі Комащука Л. М. було проведено семінар-нараду з керівниками підприємств (ФОПів) роздрібної торгівлі та ресторанного господарства. Присутніх інформовано з питань, в тому числі: про безпечність та якість харчових продуктів відповідно до нормативних актів, про основні вимоги дотримання санітарного законодавства.

сайт зроблено в adgrafics