21 та 22 червня 2018 року відділом безпечності харчових продуктів та відділом державного контролю Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено навчання
на тему: «Дотримання вимог законодавства у сфері безпечності харчових продуктів при проведенні заходів державного контролю на харчоблоках у навчальних, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку». Участь в заході взяли представники районних, міськрайонних, міського управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області. Під час навчання було розглянуто ряд питань, зокрема: гігієнічні вимоги до харчових продуктів; потужностей, на яких здійснюється виробництво та/або обіг харчових продуктів; приміщень, де обробляються або переробляються харчові продукти; обладнання та інвентарю, з якими контактують харчові продукти; постачання води.