
На базі Державного навчального закладу «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери та послуг» Департаментом освіти та науки Хмельницької міської ради 28 жовтня 2025 року був проведений кулінарний ХАБ (HealthyFood) на тему: «Контроль і розвиток системи здорового харчування у закладах освіти».

Начальником Хмельницького міського управління Лесею КРАВЧУК було наголошено на вимоги до харчоблоків закладів освіти в частині дотримання законодавства про харчові продукти. Також обговорювалось питання постачання харчових продуктів в заклади освіти, вимоги до постачальників харчових продуктів. Дослідження готових страв, контроль за санітарним станом приміщень, обладнання, устаткування, посуду, дотримання температурних режимів на різних стадіях приготування харчових продуктів. Обговорено зміни до постанови КМУ від 24.03.2021 № 305.








