Телефон приймальної: (0382) 65-07-34
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 364-77-80, (050) 230-04-28
НА ЗАХИСТІ ЛЮДЕЙ,
ТВАРИН І РОСЛИН

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

4496

З метою забезпечення стійкого функціонування об’єктів освіти в умовах воєнного стану, збереження життя і здоров’я учасників освітнього процесу, а також вивчення стану підготовки матеріально-технічної бази до нового навчального року та опалювального сезону, у Хмельницькому районі тривають комісійні перевірки закладів освіти.

4492

В ході обстеження основну увагу було приділено дотриманню вимог санітарного законодавства, основних законодавчих документів, вимог до організації харчування, а також норм харчування для дітей та підлітків різних вікових груп. Не залишився поза увагою контроль за дотриманням термінів придатності та умовами зберігання продуктів харчування, товарне сусідство, правила миття кухонного посуду та інвентарю, умов особистої гігієни, як для здобувачів освіти, так і для персоналу, своєчасність проходження медичного огляду персоналом харчоблоку, вимоги щодо забезпечення питного режиму, ведення журналів з організації харчування, дотримання правил відбору та зберігання добових проб готових страв.

4493

Окрім того, із співробітниками харчоблоків, медичними працівниками та відповідальними за організацію харчування особами закладів освіти було наголошено на ключові показники чинного законодавства необхідні для забезпечення повноцінного харчування в закладах освіти, проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу «Щодо недопущення виникнення спалахів гострих кишкових інфекцій в організованих колективах!»

44944495

сайт зроблено в adgrafics