Телефон приймальної: (0382) 65-07-34
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 364-77-80, (050) 230-04-28
НА ЗАХИСТІ ЛЮДЕЙ,
ТВАРИН І РОСЛИН

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

4265

Спеціалістами Хмельницького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області було проведено інформування громадськості на агропродовольчих ринках щодо ризиків зараженням ботулізмом харчовими продуктами. Вкотре нагадували про небезпечність такого харчового отруєння та наслідки для організму.

4266

Що саме консерви – овочеві, фруктові, грибні, м’ясні, рибні стають основною причиною захворювання. А також споживання копченостей, в’яленої та сушеної риби, особливо приготовлених у домашніх умовах з порушенням гігієни, та продукція, упакована під вакуумом.

425942604261426242634264

сайт зроблено в adgrafics