Телефон: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

5658

Для забезпечення стабільної епізоотичної ситуації на території Хмельницької області Головним управлінням Держпродспоживслужби в Хмельницькій області та Головним управлінням Національної поліції в Хмельницькій області видано спільний наказ у 2023 році «Про проведення комплексних заходів щодо недопущення порушень при перевезенні тварин та продукції тваринного походження автомобільним транспортом на території Хмельницької області».

Спеціалістами спільно розроблено «План комплексних заходів щодо контролю за переміщенням автомобільним транспортом сільськогосподарських тварин, птиці, гідробіонтів, сировини та продуктів харчування тваринного походження», що дає змогу оперативно реагувати та виявляти факти незаконного переміщення та реалізацію на території Хмельницької області обслуговування тварин, птиці, харчових продуктів та іншої продукції тваринного походження.

Визначено постійно діючі спільні мобільні групи. Створеними мобільними групами регулярно проводяться постійні рейди та перевірки на автошляхах Хмельниччини. Завдяки таким оперативним заходам та співпраці між установами станом на вересень 2024 року було перевірено 3300 одиниць автотранспорту. Працівниками притягнуто до відповідальності 301 особу на суму 74 900 грн.

Така співпраця між державними установами триває протягом багатьох років, що дає змогу виявляти факти порушень та вживати заходи до порушників.

Дякуємо начальнику Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області - Руслану ГЕРАСИМЧУКУ та його колективу за плідну співпрацю та сприяння у забезпеченні стабільної епізоотичної ситуації на території Хмельницької області.

сайт зроблено в adgrafics