Телефон: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

5657

Головним управлінням Держпродспоживслужби в Хмельницькій області цьогоріч вперше в Україні при проведенні кампанії з пероральної вакцинації диких м'ясоїдних тварин проти сказу запроваджено фіксацію геокоординат місць розкладання приманок з вакциною, з використанням мобільного додатку Maps.me.

У 2023 році під час осінньої кампанії було запроваджено його тестування. Завдяки даному додатку, спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області мали змогу відстежувати точні місця фіксації та знаходження приманок з вакциною за допомогою геокоординат.

Це дало можливість забезпечити контроль за процесом та проаналізувати ефективність проведення пероральної вакцинації. При цьому було отримано позитивний результат.

Фіксація місць розкладання приманок за допомогою геокоординат не лише дозволяє оптимізувати процес розповсюдження вакцини, але й забезпечує контроль та аналіз проведених заходів. 

Слід зазначити, що впроваджені заходи значно підвищують ефективність проведення пероральної вакцинації на великих територіях.

Завдяки цьому підходу можна збільшити рівень охоплення вакцинацією та знизити ризики поширення небезпечного захворювання.

сайт зроблено в adgrafics