Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

5518

У період з березня по червень керівництвом Головного управління та Хмельницького районного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області було проведено

ряд зустрічей з керівництвом Летичівського рибного ринку «Дари природи», де реалізується риба, готова рибна продукція та інші продукти водних біоресурсів. Результатом проведених бесід та роз’яснень з підприємцями та адміністрацією ринку було досягнуто згоди щодо внесення до державного реєстру 18 потужностей операторів ринку.

З Хмельницькою обласною державною лікарнею ветеринарної медицини укладений договір, відповідно до якого будуть надані послуги офіційного лікаря ветеринарної медицини для державного контролю та проведення органолептичних досліджень, а також надання інших послуг, таких як: дезінфекція, дезінсекція та дератизація. На території ринку відремонтували приміщення для проведення ветсанекспертизи. 

Таким чином, буде здійснюватися постійний державний нагляд та контроль щодо безпечності та якості риби та рибних продуктів. На території ринку буде змога проводити ветеринарно-санітарні заходи для забезпечення епізоотичного та епідемічного благополуччя населення.

сайт зроблено в adgrafics