Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

5509

20 червня 2024 рокуспеціалісти Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області організували та провели семінар-нараду з адміністрацією й операторами ринку харчових продуктів, що здійснюють свою діяльність на агропродовольчому ринку КП Нетішинської міської ради «Торговий центр» у м. Нетішин.

5510

Основні теми виступів:

- дотримання вимог законодавства щодо безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, зокрема забезпечення гігієнічних вимог до харчових продуктів на всіх стадіях їх виробництва та обігу; 

- дотримання вимог чинного законодавства стосовно безпечності та окремих показників якості харчових продуктів під час реалізації риби та рибних продуктів, м’яса і м’ясних виробів, овочів, консервів; 

- дотримання вимог чинного санітарного законодавства(особиста гігієна, проходження обов’язкових медичних оглядів та інші); 

- харчові токсикоінфекції, профілактика ботулізму. 

Дискусійна панель розгорнулась щодо: 

- заборони торгівлі на стихійних ринках і припинення їх діяльності;

- заборона торгівлі продуктами домашнього виготовлення в першу чергу грибами, рибою, м’ясом та їх виробами;

- проходження обов’язкових медичних оглядів персоналом, залученим торгівлею харчовими продуктами;

- облаштування територій агропродовольчих ринків та їх під'їзних шляхів тощо. 

Аналогічна семінар-нарада була проведена 14.06.2024 з адміністрацією та операторами ринку харчових продуктів, що здійснюють свою діяльність на агропродовольчому ринку м. Славути.

55115512

Всім учасникам семінар-нарад вручені пам’ятки з профілактики харчових отруєнь, зокрема ботулізму.

сайт зроблено в adgrafics