Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

5496

На виконання Доручення Голови Держпродспоживслужби України щодо, недопущення харчових отруєнь, зокрема ботулізму, та з метою профілактики кишкових інфекційних захворювань, 13.06.2024 спеціалістами відділу безпечності харчових продуктів та відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено семінар-нараду щодо профілактики ботулізму з Ізяславськими операторами ринку, власниками продовольчих магазинів, що здійснюють реалізацію риби.

Під час наради були розглянуті проблемні питання пов’язані з забезпеченням гігієнічних вимог до харчових продуктів на всіх стадіях виробництва та обігу риби, а саме: недопущення до реалізації рибної продукції невідомого походження, продукції без документів, що засвідчують якість, посилення контролю за зберіганням та транспортуванням продуктів, дотримання правил товарного сусідства, термінів реалізації та інші актуальні питання.

Крім того, з операторами ринку, які проводять діяльність з обігу харчових продуктів, працівниками торгівлі, закладів громадського харчування проведені профілактичні бесіди стосовно профілактики харчових отруєнь, зокрема ботулізму. Під час проведення заходів суб’єктам господарювання було роздано пам’ятки на тему: «Смертельне отруєння можна попередити», «Профілактика гострих кишкових інфекційних захворювань та харчових отруєнь».

сайт зроблено в adgrafics