Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

5492

Спеціалісти відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини разом із відділом за дотриманням санітарного законодавства Хмельницького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області 12 червня 2024 року у залі засідань Хмельницької районної військової адміністрації провели нараду для голів Лісогринівецької, Розсошанської, Гвардійської та Чорноострівської територіальних громад, директорів шкіл, завідувачів закладів дошкільної освіти, начальників відділів освіти та для працівників харчоблоків присвячену реформуванню системи шкільного харчування в закладах освіти.

5491

Особливу увагу приділили: головним завданням та принципам, на яких базується система НАССР, обговорили небезпечні фактори у харчових продуктах та правильну організацію харчування у закладах освіти за системою НАССР.

Наголосили на модернізації харчоблоків під час проведення ремонтних літніх робіт. Крім того, звернули увагу на дотримання вимог санітарного законодавства, основні законодавчі документи, вимоги до організації харчування для всіх вікових груп. Також проконсультували стосовно вимог та недоліків при складанні меню. Провели роз’яснювальну роботу про внесення змін до державного реєстру. Окрім того, проінформували про хворобу, яка має важкий перебіг – ботулізм.

5493

сайт зроблено в adgrafics