Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

5490

12 червня 2024 рокуспеціалісти Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області організували та провели семінар-нараду з операторами ринку харчових продуктів (оптово-роздрібної торгівлі, постачальниками харчових продуктів до загальноосвітніх навчальних закладів, закладів дошкільної освіти та керівників закладів громадського харчування) у м. Славута.

5488

Основні теми, які були опрацьовані:

  •  харчові токсикоінфекції. Ботулізм – це дуже небезпечно; 
  • обов’язкове проведення навчання із особистої гігієни персоналу потужностей;
  • дотримання вимог законодавства щодо безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, зокрема забезпечення гігієнічних вимог до харчових продуктів на всіх стадіях їх виробництва та обігу;
  • дотримання вимог чинного законодавства стосовно безпечності та окремих показників якості харчових продуктів під час реалізації риби та рибних продуктів;
  • вимоги до транспорту, що здійснює перевезення харчових продуктів.

По закінченню семінару-наради слухачам були поставлені контрольні запитання щодо засвоєння матеріалів з профілактики харчових токсикоінфекцій та ботулізму, які безпосередньо впливають на стан здоров’я і можуть становити загрозу для життя людини. 

Учасники отримали інформаційні матеріали та пам’ятки «Смертельне отруєння можна попередити».

5489

сайт зроблено в adgrafics