Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

5473

Фахівці відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області здійснили позапланові обстеження міського пляжу на території Полонської міської водолазно-рятувальної служби на воді та Ізяславського міського пляжу.

В ході обстеження особлива увага зверталася на санітарний стан території, берегову зону, акваторію пляжу, забезпеченість водопостачанням для питних цілей, спираючись на чинні законодавчі акти санітарного законодавства.

5471

Територія Полонського пляжу впорядкована, озеленена та огороджена. Обладнано роздягальні, дитячий ігровий майданчик, зону для відпочинку.Вбиральні в належному санітарному стані, встановлено урни для сміття та типові контейнери для роздільного сміття. Проведено заміну піску на береговій зоні та підсипано дно водойми.На міському пляжі є медичний кабінет, який обладнаний необхідним для надання першої медичної допомоги, укомплектована аптечка.

5472

Спеціалісти рекомендували начальнику КП «Житлокомунсервіс» Ізяславської міської ради розв’язати питання закупівлі техніки для проведення рихлення піску, збору сміття.

Під час обстеження 06.06.2024 фахівці відібрали зразки води поверхневих водойм та води питної з питного фонтанчика для лабораторних досліджень. 

Проведено бесіду з дотримання санітарних норм та правил щодо утримання території пляжів в належному санітарному стані.  

Наголошено на дотриманні санітарних норм та правил стану води, берегової зони та території пляжу на період усього купального сезону 2024 року.

54695470

сайт зроблено в adgrafics