Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

5467

На запрошення Волочиської міської ради 04 червня 2024 року начальник управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Олена Лошанюк та завідувач сектору контролю за регульованими цінами цього ж управління Олена Сологуб-Лисенко взяли участь у засіданні рейдової групи із забезпечення стабільної цінової ситуації у Волочиській міській територіальній громаді.

5466

На засідання також були запрошені 14 суб’єктів підприємницької діяльності роздрібної торгівлі та аптечних закладів. Засідання вела начальник відділу, інспектор праці з повноваженнями внутрішнього аудитора відділу праці, зайнятості населення та внутрішнього аудиту, керівник групи Волочиської міської ради Світлана Гедзюк.

Метою засідання було покращення результативності роботи із забезпечення цінової стабільності в умовах воєнного стану та здійснення контролю за ціновою ситуацією у Волочиській міській територіальній громаді.

Із вступним словом до присутніх звернулись голова Волочиської міської територіальної громади Костянтин Черниченко та начальник управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Олена Лошанюк, які роз’яснили суб’єктам господарювання ціль та мету роботи рейдової групи із забезпечення стабільної цінової ситуації.

Завідувач сектору контролю за регульованими цінами нагадала суб’єктам підприємницької діяльності про чинні вимоги законодавства з питань державного регулювання цін на окремі продовольчі товари, встановленні постановою Кабінету Міністрів України від 19.06.2023 № 650 та цін на лікарські засоби, встановлені постановою КМУ від 17.10.2008 № 955 та про відповідальність за порушення вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін, яка передбачена статтею 20 Закону України «Про ціни і ціноутворення».

5465

В ході діалогу було прийнято спільне рішення щодо надання суб’єктами господарювання представникам рейдової групи первинних документів, за якими можна встановити, чи дотримуються вони вимог чинного законодавства щодо ціноутворення у сфері торгівлі продовольчими товарами та лікарськими засобами.

сайт зроблено в adgrafics