Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

5461

Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області в умовах воєнного стану продовжує здійснювати контроль за дотриманням вимог законодавства рекламодавцями, виробниками та розповсюджувачами реклами.

Так, 04 червня 2024 року фахівцями управління захисту прав споживачів Головного управління досліджено 12 рекламних засобів щодо дотримання Закону України «Про рекламу» в м. Волочиськ. 

У результаті здійснення заходів було виявлено 7 порушень ч. 4 ст. 8 Закону України «Про рекламу», а саме: реклама про знижку цін на продукцію, про розпродаж – не містила відомості про дату початку і закінчення знижки цін на продукцію, розпродаж, а також про співвідношення розміру знижки до попередньої ціни реалізації товару. 

Суб’єктам господарювання, які допустили такі порушення, будуть надіслані офіційні листи-запити для подальшого оформлення матеріалів про порушення вимог законодавства про рекламу з накладенням штрафних санкцій.

Також спеціалісти Управління при проведенні моніторингу надавали консультації підприємцям та проводили роз’яснювальну роботу щодо вимог законодавства про рекламу.

Шановні споживачі! У разі виявлення порушення законодавства про рекламу, ви можете повідомити про це Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області. У зверненні необхідно вказати свої прізвище, ім’я та по батькові, адресу, суть питання, фото, що підтверджує порушення, найменування суб’єкта господарювання та його адресу.

сайт зроблено в adgrafics