Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

5452

Фахівці управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області 31 травня 2024 року у конференц-залі Вінницького торговельно-економічного інституту Державного національного торговельно-економічного університету (ВТЕІ ДТЕУ) взяли участь у навчальному семінарі на тему: «Актуальні питання у сфері рекламного законодавства та попередження прояву дискримінації в рекламі».

5453

Також участь у семінарі взяли фахівці Головних управлінь Держпродспоживслужби Вінницької, Київської, Житомирської, Черкаської, областей та м. Києва, представник Держпродспоживслужби, представник Вінницької обласної військової адміністрації. 

Захід проведений з метою обговорення нагальних та законодавчо неврегульованих питань державного контролю за рекламою та попередження прояву дискримінації в рекламі, а також отримання методичної допомоги та підвищення професійного рівня профільних працівників.  

Учасники семінару поділилися досвідом роботи у галузі контролю за рекламою та відзначили продуктивність та корисність такого заходу.

5454

сайт зроблено в adgrafics