Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

5440

Під головуванням заступника начальника Кам’янець-Подільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Андрія Зелінського за участю спеціалістів Дунаєвецької дільничної лікарні Хмельницької обласної державної лікарні ветеринарної медицини проведено нараду на тему: «Підсумки роботи служби за травень місяць, результат проведення імунізації диких м’ясоїдних».

5442

В ході наради проведено підсумок роботи спеціалістів за травень місяць. Проведено кінцеве підбиття підсумків весняної диспансеризації у домогосподарствах приватного сектору, особливу увагу звернули на необхідності стовідсоткової ідентифікації поголів’я ВРХ, в тому числі молодняка. Обговорено хід проведення пероральної імунізації від сказу диких м’ясоїдних. Наголошено на правильному оформленні документації по даних заходах.  

Пероральна імунізація від сказу забезпечить створення стійкого імунітету в диких тварин, котрі є основними розповсюджувачами збудника сказу та значно покращить епізоотичну ситуацію.

54415443

сайт зроблено в adgrafics