Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

5436

З метою підвищення правової освіти споживачів, рівня інформованості щодо їх законних прав, працівники Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області в рамках своєї діяльності продовжують інформаційно-роз’яснювальну роботу серед жителів міста та області.

5435

Так, спеціалісти управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами провели лекцію для студентів та педагогічного колективу Чемеровецького медичного фахового коледжу. 

Під час зустрічі слухачам роз’яснено основні положення Закону України «Про захист прав споживачів». Подальше спілкування відбулося у формі діалогу під час якого обговорювалися питання, які найбільше цікавили присутніх, а саме: замовлення товарів через інтернет-магазини та на онлайн платформах, гарантійне обслуговування, повернення товару та надання послуг доставки Новою поштою.

Також значна увага була приділена роз’яснювальній роботі щодо зменшення та вживання тютюнових виробів, електронних сигарет, тютюнових виробів для нагрівання і кальянів та їх шкідливого впливу на здоров’я населення, особливо молоді.

сайт зроблено в adgrafics