Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

5415

Пральні машини 2 в 1 з функцією сушіння – ідеальний вибір для тих, хто має обмежений простір, вони особливо зручні для невеликих кухонь або пральних кімнат. Такі моделі чудово економлять час, адже програми автоматично перемикаються з прання на сушіння, і не треба перекладати речі з одного пристрою в інший.

Вибір хорошої і якісної техніки забезпечить вам добре висушену і чисту білизну, окрім цього прально-сушильна машина служитиме вам довгі роки. Тому, перш ніж придбати пральну машину з сушкою, слід звернути увагу на ряд важливих критеріїв. 

1. Енергоспоживання – для найбільш комфортного та економного користування пристроєм обирайте моделі, які мають класи від A до A+++.

2. Об’єм барабана – вибирайте пральну машину з сушаркою відповідно до кількості білизни, яку ви плануєте прати та сушити. Стандартні моделі мають місткість від 7 до 12 кг для прання і від 4 до 8 кг для сушіння.

3. Витрата води – кількість води, що споживається під час циклу прання та сушіння, оскільки це впливає на суму сплачених рахунків. 

4. Програми прання та сушіння – переконайтеся, що обрана модель має всі необхідні програми для різних типів тканин, включаючи делікатні та швидкі режими.

5. Рівень шуму – під час роботи пральної машини з сушаркою є важливим фактором, особливо якщо ви плануєте встановити її у квартирі.

6. Додаткові опції – віддалене керування (Wi-Fi), функція пару, таймер, підсвітка барабана, контроль за рівнем піни, функція провітрювання білизни, або  встановлення режиму «з прасуванням», що можуть спростити ваше життя.

7. Бренд та гарантія – обирайте відомі бренди з хорошою репутацією та звертайте увагу на гарантійні умови.

З погляду безпеки варто також звернути увагу на такі опції як захист від протікання води, від відключення енергоживлення, від стрибків напруги та від перегріву двигуна.

Ціни на пральні машини з функцією сушіння мають досить великий діапазон і залежать не тільки від виробника, а й від матеріалу, з якого виготовлені основні деталі та корпус, місткості барабана, швидкості віджиму та числа програм і функцій.

Пам'ятайте, що найкраща саме для вас прально-сушильна машина – це та, що відповідає вашим особистим потребам у використанні, як-от розміру родини, типу речей, які потрібно сушити, а також та, що вписується у ваш житловий простір.

сайт зроблено в adgrafics