Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

5414

Начальник Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Олександр Конусь спільно з директором Шепетівської районної державної лабораторії Держпродспоживслужби Сергієм Дажуком, начальником відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Віталієм Стародубовим провів перевірку роботи лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи на агропромислових ринках м. Нетішин та м. Славута.

5413

Лабораторії ВСЕ акредитовані в Національному агентстві з акредитації України на право проведення відбору зразків, органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні, паразитологічні випробування харчових продуктів, харчової сировини рослинного та тваринного походження. Забезпечені діагностичними наборами, реактивами, перевіреним каліброваним обладнанням, володіє сучасними методиками досліджень відповідно до актуалізованих настанов та ДСТУ.

5411

Найголовніше в лабораторії ВСЕ працюють відповідальні з колосальним досвідом роботи спеціалісти ветеринарної медицини, які вчасно проходять періодичну атестацію з перевіркою знань та допуском до роботи, курси підвищення кваліфікації на базі національних інститутів України.

Робота лабораторій ВСЕ – це щоденна наполеглива праця, безмежна відповідальність, бачення перспектив без права на помилку. Завдяки спільній праці спеціалістів установ Держпродспоживслужби району підтримується епізоотичне благополуччя та недопущена в продаж недоброякісна продукція.

5412

сайт зроблено в adgrafics