Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

5349

30 квітня 2024 року начальник Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Олександр Конусь здійснив візит до Шепетівської районної державної лабораторії Держпродспоживслужби.

В ході заходу перевірено поточний стан приміщень, матеріально-технічну базу, забезпеченість лабораторним обладнанням, діагностичними препаратами, засобами індивідуального захисту.

5348

При зустрічі зі спеціалістами лабораторії керівник привітав колектив з успішним завершенням проходження акредитації у Національному агентстві з акредитації України та отриманням атестата з розширеною сферою акредитації.

Заслухано доповідь директора лабораторії Сергія Дажука про аналіз проведення лабораторних досліджень за 4 місяці 2024 року, отримані результати на лейкоз, бруцельоз в ході проведення весняної диспансеризації великої рогатої худоби в приватному секторі, роботу відділів лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи на ринках Шепетівського району. 

5350

За підсумками наради наголошено на якісному, вчасному та результативному наданні послуг з лабораторної діагностики, з метою профілактики виникнення, розповсюдження інфекційних та інвазійних хвороб тварин, недопущення харчових отруєнь людей.

Спільними зусиллями «VIRIBUS UNITIS» до якісних та позитивних результатів!

сайт зроблено в adgrafics