Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

5346

При Кам’янець-Подільській районній військовій адміністрації відбулось засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії, що присвячене заходам з проведення пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу на території Кам’янець-Подільського району.

5347

В засіданні також взяли участь голови та представники об’єднаних територіальних громад, керівники дільничних лікарень ветеринарної медицини, представники НПП «Подільські товтри», районної організації УТМР. 

На засіданні комісії порушили питання епізоотичної ситуації по сказу у районі, динаміки по випадках сказу за останні роки. Органам місцевого самоврядування було наголошено про здійснення основних профілактичних заходів з боротьби зі сказом тварин, а саме – благоустрій територій, недопущення виникнення стихійних сміттєзвалищ, контроль за правилами утримання собак та котів, профілактична вакцинація домашніх тварин проти сказу, проведення роз’яснювальної роботи з власниками тварин щодо заходів профілактики та боротьби зі сказом.

сайт зроблено в adgrafics