Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

5308

16 квітня 2024 року в ліцеї № 11 міста Хмельницького відбулася зустріч спеціалістів Управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області з учнями 10 класів та педагогічним колективом.

Під час зустрічі спеціалісти Управління провели для присутніх роз’яснювальну роботу щодо захисту їхніх прав відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів». Актуальною темою для обговорення були права споживачів в онлайн-середовищі, проблемні аспекти придбання товарів через дошки оголошень та порядок дій для успішних покупок через Всесвітню мережу.

5309

На всі поставленні запитання від школярів спеціалісти надали змістовні відповіді та цінні поради, які допоможуть уникнути ризиків та захистити свої права в майбутньому.

Також спеціалісти ознайомили слухачів із Законом України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення». Особлива увага була звернена на негативний вплив куріння на організм молодого покоління та шкоду пасивного паління для дітей.  

Крім того, було доведено інформацію про перелік місць, де заборонено куріння, вживання та використання тютюнових виробів, предметів, пов’язаних з їх вживанням, трав’яних виробів для куріння, електронних сигарет, пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння, кальянів.

сайт зроблено в adgrafics