Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

5303

12 квітня 2024 року, за результатами онлайн-наради Держпродспоживслужби від 10 квітня, начальником управління фітосанітарної безпеки Володимиром Івасюком було проведено нараду на тему: «Вимоги антикорупційного законодавства України при проведенні фітосанітарних процедур», та інші виробничі питання.

У навчанні взяли участь спеціалісти управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області та керівник сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Андрій Козловський.

5304

Одним з ключових питань був розгляд антикорупційного законодавства при проведенні фітосанітарних процедур, в тому числі ризики в діяльності підрозділів фітосанітарної безпеки та контролю в рослинництві, заходи впливу на них та відповідальність за вчинення корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень та інші виробничі питання, які потребували уваги в цей період. Після завершення наради начальником управління було надано ряд доручень державним інспекторам.

сайт зроблено в adgrafics