Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

5298

10 квітня 2024 року під головуванням начальника Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Олександра Конуся за участі начальника управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Олександри Титарчук та т. в. о. начальника управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Віталія Носатова проведено підсумкову нараду щодо роботи спеціалістів Шепетівського районного управління та обговорено плани роботи на наступні періоди.

5296

Підкреслено, що з огляду на діючий воєнний стан, обмеження щодо здійснення планових заходів державного контролю, першочергові завдання спеціалістів Шепетівського районного управління полягають в забезпеченні реалізації державної політики у галузях ветеринарної медицини, безпечності харчових продуктів, у сфері дотримання санітарного законодавства, санітарного та епідемічного благополуччя населення відповідно до повноважень. В цілому заходи державного контролю (нагляду) за заявами операторів ринку, розгляд скарг та звернень громадян, контроль епізоотичної та епідемічної ситуації на підконтрольній території та інші завдання здійснювались повною мірою та у відповідні терміни.

5300

Заслухали виступи з підбивання підсумків роботи за I квартал, аналізом виконаних завдань та конкретизованими планами роботи на майбутнє спеціалістів Шепетівського районного управління: заступника начальника відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Юрія Воленюка, головного спеціаліста відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Наталію Линник, головних спеціалістів відділу БХП та ВМ Олександра Міщука, Олену Макарчук, Володимира Яремчука, лікаря із загальної гігієни відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Ольгу Козиру. Особлива увага була приділена інформації виступів керівників управлінь безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини та державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Олександри Титарчук та Віталія Носатова. Нарада завершилась жвавою дискусією, обміном професійним досвідом та приємним спілкуванням між колегами. 

52975299

сайт зроблено в adgrafics