Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

5173

Для забезпечення стабільної епізоотичної ситуації на території району, створення ефективного контролю за станом здоров’я тварин, ранню діагностику, лікування та профілактику інфекційних, внутрішніх незаразних, акушерських, гінекологічних і хірургічних захворювань тварин, з метою якісної організації протиепізоотичних заходів та уникнення надалі скарг від власників тварин 28 лютого Шепетівським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено нараду-навчання для спеціалістів державної служби ветеринарної медицини району по комплексу обов’язкових весняних протиепізоотичних, лабораторно-діагностичних, лікувально-профілактичних заходів з дотриманням правил біологічної безпеки та вжиттям заходів щодо недопущення розповсюдження гостроінфекційних захворювань.

5174

Під час проведення протиепізоотичних заходів зобов’язано забезпечити здійснення широкої інформаційно-роз’яснювальної роботи серед власників щодо умов утримання тварин, годівлі, а також недопущення виникнення інфекційних захворювань включно з такими, як АЧС, грип птиці та сказ; забезпечити проведення ідентифікації усіх тварин, в тому числі приплоду, з обов’язковим кріпленням бирок єдиного зразка. Наголошено на співпрацю з головами об’єднаних територіальних громад для забезпечення 100 % охвату поголів’я тварин.

5172

28 лютого начальник Славутської дільничної лікарні ветеринарної медицини Корсун А. П., головний спеціаліст Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Яремчук В.Г. взяли участь в засіданні сесії Ганнопільської ТГ під головуванням голови Маргарити Медведюк. На засіданні сесії були розглянуті наступні питання:

- сприяння спеціалістам Славутської дільничної лікарні ветеринарної медицини щодо створення ефективного контролю за станом здоров’я тварин, ранню діагностику, лікування та профілактику інфекційних, внутрішніх незаразних, акушерських, гінекологічних і хірургічних захворювань тварин, з метою якісної організації протиепізоотичних заходів в населених пунктах громади;   

- забезпечення єдиних принципів ідентифікації тварин, їх державного обліку та реєстрації;

- сприяння охороні території громади від занесення та розповсюдження збудників хвороб та оптимізації планування ветеринарно-санітарних заходів.

5171

сайт зроблено в adgrafics