Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

5108

30 січня 2024 року за участі начальника управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Олени Лошанюк, начальника відділу контролю у сфері торгівлі робіт і послуг Оксани Калініченко та фахівців відділу, відбулася нарада з представниками управлінських компаній м. Хмельницького, а саме: УМК «Дубово»; УМК «Південно-Західна» та КП УМК «Озерна».

5109

Основним завданням цієї зустрічі було обговорення та вирішення актуальних питань, з якими найчастіше звертаються споживачі.

В ході наради наголошувалося на необхідності доведення інформації до співвласників будинку щодо планів здійснення заходів з утримання спільного майна багатоквартирного будинку, прибудинкової території та поточного ремонту спільного майна будинку.

Також розглядалося питання щодо якості виконання робіт та надання послуг з питань управління спільного майна будинку та прибудинкової території, з дотриманням стандартів, нормативів, норм, порядків і правил, які стосуються надання житлово-комунальних послуг та визначаються договором управління з представниками від співвласників багатоквартирних будинків.

сайт зроблено в adgrafics