Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

4099

16 листопада 2023 року спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, Хмельницької обласної державної лікарні ветеринарної медицини та Хмельницької регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби проведено практичне навчання на тему: «Програма лабораторного контролю за сальмонельозом птиці на території Хмельницької області.

4097

У навчанні взяли участь уповноважені лікарі ветеринарної медицини птахогосподарств, що утримують стада бройлерів, офіційні лікарі ветеринарної медицини пунктів по забою птиці та державні інспектори ветеринарної медицини Хмельницького та Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, що здійснюють державний ветеринарно-санітарний контроль за сальмонельозом птиці.

4098

Навчання відбувалось у 4 етапи:

  1. Теоретична частина на базі Волочиської дільничної лікарні ветеринарної медицини, де було розглянуто основні аспекти здійснення лабораторного контролю за сальмонельозом птиці.
  2. На базі птахогосподарства ТОВ «Птахофабрика Волочиська» с. Гарнишівка, Волочиської ОТГ, Хмельницького району, де відпрацьовано схему кількості та кратності відбору зразків для дослідження на сальмонельоз на потужностях (об’єктах), що займаються утриманням стад бройлерів.
  3. На базі пункту по забою птиці ТОВ «Птахофабрика Волочиська» с. Гарнишівка, Волочиської ОТГ, Хмельницького району, де відпрацьовано схему кількості та кратності відбору зразків для дослідження на сальмонельоз на потужностях (об’єктах), що займаються переробкою продуктів забою м’ясних порід птиці.
  4. Тестування учасників навчання.

5000

сайт зроблено в adgrafics