Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

4065

Спеціалістами відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області постійно проводиться робота щодо виконання «Плану державного моніторингу залишків ветеринарних препаратів та забруднювачів у живих тваринах, необроблених харчових продуктах тваринного походження». 

4066

09 листопада 2023 року, на виконання вищезгаданого плану, проведено відбір зразків меду для дослідження в Хмельницькій регіональній державній лабораторії Держпродспоживслужби. Робота проводилася в Ізяславських заводах із переробки меду: ТОВ «БАРТНІК» та ТОВ «ЮКРЕЙНІАН БІ». 

Виконання Плану державного моніторингу залишків ветеринарних препаратів та забруднювачів у живих тваринах і необроблених харчових продуктах тваринного походження є надзвичайно важливим – це знижує ризик потрапляння на споживчий ринок небезпечних продуктів тваринного походження, підвищує конкурентоспроможність продуктів українського виробництва та сприяє їх виходу на міжнародні ринки.

4067

Всього за 10 місяців 2023 року державними ветеринарними інспекторами Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області на підконтрольних потужностях відібрано та доставлено до уповноваженої лабораторії 51 зразок (м’язи, молоко, мед, сеча різних видів тварин) для дослідження на наявність залишків ветеринарних препаратів та забруднювачів. На даний час ця робота продовжується.

сайт зроблено в adgrafics