Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

4044

26 жовтня 2023 року спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, Хмельницької обласної державної лікарні ветеринарної медицини та Хмельницької регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби проведено практичне навчання на тему: «Програма лабораторного контролю за сальмонельозом птиці на території Хмельницької області».

У навчанні взяли участь уповноважені лікарі ветеринарної медицини птахогосподарств, що утримують стада бройлерів та індиків, офіційні лікарі ветеринарної медицини пунктів по забою птиці та державні інспектори ветеринарної медицини Кам’янець-Подільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, що здійснюють державний ветеринарно-санітарний контроль за сальмонельозом птиці.

Навчання відбувалось у 4 етапи:

1) Етап

На базі птахогосподарства ТОВ «Подільський бройлер» с. Маків, Маківської ОТГ, Кам’янець-Подільського району, де відпрацьовано схему кількості та кратності відбору зразків для дослідження на сальмонельоз на потужностях (об’єктах), що займаються утриманням стад бройлерів та індиків.

2) Етап

На базі пункту по забою птиці ТОВ «Подільський бройлер» с. Маків, Маківської ОТГ, Кам’янець-Подільського району, де відпрацьовано схему кількості та кратності відбору зразків для дослідження на сальмонельоз на потужностях (об’єктах), що займаються переробкою продуктів забою м’ясних порід птиці.

3) Етап

Теоретична частина, на якій було розглянуто основні аспекти здійснення лабораторного контролю за сальмонельозом птиці.

4) Етап

Тестування учасників навчання.

сайт зроблено в adgrafics