Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

З настанням осінніх холодів варто звернути увагу на таку дрібну побутову техніку, як сушарка для взуття. Цей прилад призначений для швидкого й безпечного висушування взуття, а також боротьби з грибком та неприємним запахом.

За видами сушарка для взуття буває:

  1. Електрична – представлена різними варіантами конструкції (внутрішня, для підлоги, настінна). Переваги: низька ціна та енергоспоживання, простота в експлуатації. Недоліком є тривалий час сушки взуття (до 10 годин). Електричні сушарки зустрічаються найчастіше.
  2. Ультрафіолетова – крім сушіння, знищує бактерії, в тому числі грибок. Взуття висушується за 6-8 годин. Мінуси: висока ціна та обмежений асортимент сушарок.
  3. Аеросушарки – гаряче повітря подається за допомогою двох трубок, що забезпечує швидке висихання взуття (за 3 години). Подібною моделлю можна сушити рукавиці, шарфи, шкарпетки, шапки. Недоліком є висока вартість та ризик перегріву.
  4. Килимок з нагріваючим елементом нагріває взуття зовні. Дбайливіше сушить взуття та простіший у використанні, проте сушіння на ньому потребує більше часу.

Призначення

Внутрішня складається з двох нагрівачів поєднаних шнуром. Для сушіння в кожну пару взуття розміщають один такий нагрівач. Компактні та гарно підходять для побутового використання.

Підлогова виготовляється у вигляді полички на ніжках. Містка та естетична, але має значні габарити.

Настінна кріпиться до стіни. Не займає багато місця, але має складний монтаж і перевстановлення.

Місткість взуття тобто кількість пар взуття, яке може висушити пристрій за один раз. У більшості моделей місткість взуття визначається кількістю нагрівачів. А щоб не помилитися при виборі килимків за цим показником слід звертати увагу на розмір приладу і розмір взуття, яке передбачається сушити. У різних моделях дана характеристика становить 1-5 пар і більше.

Потужність показник, що дозволяє оцінити ефективність сушарки. Чим більш потужний прилад, тим швидше прилад впорається зі своїм завданням. Необхідно вибирати сушарку з таким розрахунком, щоб на одну пару взуття доводилося не менше 12-16 Вт (без додаткових опцій).

Максимальна температура нагріву сушарок зазвичай становить 60-70 °C. Для взуття з замші та інших подібних матеріалів використовують моделі, які нагріваються до 40 °С.

Кількість режимів сушіння – взуття виготовляють з різних матеріалів, тому гарним вибором буде пристрій, що підтримує 4 режими: для взуття з тонких матеріалів, для легкого взуття, для шкіряного взуття, режим дезінфекції.

Функції

Протигрибкова обробка та іонізація знищують шкідливі мікроорганізми, що викликають різні шкірні захворювання і неприємний запах.Такі прилади працюють безшумно.

Сушіння одягу подібна функція передбачена в потужних і громіздких сушарках, які можна накрити одягом.

Регулятор температури – дозволяє налаштувати температурний режим сушіння під особливості матеріалу взуття.

Поворот на 90° – дана функція зустрічається в окремих настінних сушарках. Такий виріб можна складати, що економить місце.

Таймер  за допомогою цієї опції можна уникнути перегріву взуття. Користувач задає час для сушки взуття, після якого пристрій припинить свою роботу.

Розсувна основа – дозволяє налаштувати сушарку виходячи з розміру взуття, що підвищує ефективність її прогрівання.

Матеріал

Метал, нержавіюча сталь – міцний і довговічний матеріал, температура нагріву металевих підлогових і настінних моделей не перевищує 55°C.

Пластик + кераміка – пластмасовий корпус закриває керамічні нагрівальні елементи й тим самим запобігає виникненню опіків.

Живлення

Мережа (220 В) – дозволяє сушарці працювати тривалий час. Оптимальний варіант для використання в приміщенні, наприклад, вдома.

Батарейки – забезпечує пристрою незалежність від мережі, але час роботи обмежується рівнем заряду елемента живлення.

Шановні споживачі! Будьте пильними при купівлі товарів, перевіряйте документацію, звертайте увагу на маркування та наявність інструкції з експлуатації українською мовою. Якщо її немає це перша ознака того, що дана продукція не відповідає вимогам нормативних документів.

Для отримання детальних консультацій звертайтеся до Управління захисту споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області за адресою: м. Хмельницький, вул. Грушевського, 87, або за номерами телефонів 76-29-29 та 79-51-55.

сайт зроблено в adgrafics