Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

n2

За ініціативи ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області ТОВ «МНС ГРУП» м. Харків проведено навчання на тему: «Впровадження та застосування постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках».

n1

Участь у якому прийняли начальники районних (міських) державних лікарень ветеринарної медицини та уповноважених лікарів, які здійснюють контроль на потужностях, що проводять діяльність з виробництва харчових продуктів.

Опрацьовані наступні питання:

  • Принципи НАССР;
  • Пограми попередніх умов. Верифікація та валідація систем менеджменту харчової безпеки ( кервництво аудитом, підхід до аудиту, класифікація виявлень, звіт про аудит, корекція та корегувальні дії).
  • Виконання вимог харчового законодавства з впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР, вимоги законодавства та добровільних стандартів.
сайт зроблено в adgrafics