За ініціативи ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області ТОВ «МНС ГРУП» м. Харків проведено навчання на тему: «Впровадження та застосування постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках».
Участь у якому прийняли начальники районних (міських) державних лікарень ветеринарної медицини та уповноважених лікарів, які здійснюють контроль на потужностях, що проводять діяльність з виробництва харчових продуктів.
Опрацьовані наступні питання:
- Принципи НАССР;
- Пограми попередніх умов. Верифікація та валідація систем менеджменту харчової безпеки ( кервництво аудитом, підхід до аудиту, класифікація виявлень, звіт про аудит, корекція та корегувальні дії).
- Виконання вимог харчового законодавства з впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР, вимоги законодавства та добровільних стандартів.