Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

3024

Україна є одним з головних постачальників на міжнародному ринку зерна та гарантів продовольчої безпеки у світі. Але для цього потрібно дотримуватись всіх вимог відповідних нормативних документів НОКЗР країн-партнерів.

Відповідно до поданих заяв ТОВ «Агропартнер 1» та СТОВ «Довіра», спеціалістами управління фітосанітарної безпеки проведено обстеження на поляхз відбором проб рослинного матеріалу кукурудзи на ентомологічний, мікологічний, бактеріологічний, вірусологічний та гербологічний аналіз. 

Метою даного обстеження було визначення показників якості та безпеки, виявлення карантинних та шкідливих організмів, а такожвидання відповідного Акту нагляду для включення до Переліку осіб, які планують експорт кукурудзи до КНР.

Відбір проводився відповідно до фітосанітарних протоколів та інспекційних вимог щодо експорту кукурудзи у фазі викидання волоті та початку молочної стиглості зерна. При візуальному обстеженні карантинні бур’яни та шкідники були відсутні.

Даними господарствами планується експорт кукурудзи до Китайської Народної Республіки та вона повинна відповідати нормам чинного фітосанітарного законодавства, правилам імпорту та національним стандартам цієї республіки й не повинна містити живих комах та шкідливих організмів, які знаходяться під карантинним контролем Китаю.

сайт зроблено в adgrafics