Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

3006

За звітний період фахівцями відділу ринкового та метрологічного нагляду управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області надано 9 усних консультацій суб’єктам господарської діяльності щодо роз'яснення вимог чинного законодавства у сферах ринкового та метрологічного нагляду.

З метою підвищення кваліфікації працівники відділу взяли участь у 3 онлайн-вебінарах, організованих Держпродспоживслужбою України.

Здійснено підготовку та розміщено 18 матеріалів рекомендаційно-роз'яснювального характеру на офіційному сайті ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.

Спеціалісти відділу взяли участь у прийомі громадян в громадській приймальні Хмельницької міської ради. Оприлюднено публікацію на сайті Головного управління: «Консультаційний центр з питань захисту прав споживачів продовжує свою роботу».

У звітному періоді розпочато інформаційну кампанію щодо здійснення державного ринкового нагляду серед суб’єктів господарювання, які займаються розповсюдженням мийних засобів та дитячих іграшок. Інформацію про проведену роботу висвітлено на сайті ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області:«Проведено консультаційний захід», «Продовжуємо інформаційно-роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання».

Зокрема, начальниця відділу взяла участь у семінарі-навчанні для працівників гіпермаркету «Епіцентр К» м. Хмельницький, організованого управлінням захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області. Під час семінару обговорено вимоги Закону України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції», було доведено основні вимоги законодавства у сфері ринкового нагляду, дотримання вимог технічних регламентів електричного обладнання, мийних засобів та безпечності іграшок, а також було ознайомлено з вимогами та змінами в законодавстві України під час дії воєнного стану.

сайт зроблено в adgrafics