Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

2077

Фахівці відділу ринкового та метрологічного нагляду управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області у межах сфери своєї відповідальності продовжують консультувати суб’єктів господарювання щодо вимог надання продукції на ринку. 

5 липня 2023 року в одному із торговельних закладів міста Хмельницького, працівники відділу провели роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарської діяльності, що здійснюють реалізацію побутової техніки.

Під час заходу було наголошено підприємцям про необхідність дотримання вимог Технічного регламенту щодо встановлення системи для визначення вимог з екодизайну енергоспоживчих продуктів (постанова КМУ від 03.10.2018 № 804) та відповідних технічних регламентів енергетичного маркування за типами продукції при розповсюдженні такої продукції. 

В умовах обмеження проведення перевірок характеристик продукції, дані консультаційні заходи у межах сфери своєї відповідальності сприятимуть забезпеченню відповідності продукції встановленим вимогам, а також забезпеченню відсутності загроз суспільним інтересам.

Наголошуємо, якщо Вам, як суб’єкту господарювання необхідно отримати консультацію щодо дії Закону України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції», Ви можете звернутися до управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області за адресою: м. Хмельницький, вул. Грушевського, 87, кабінет № 213, № 216, тел. 76 29 29.

сайт зроблено в adgrafics