Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

Куріння кальянів у приміщеннях кафе, барів і ресторанів заборонене.

Чи заклади дезінфікують належним чином колби й шланги кальянів? - ви задавали собі дане питання перед курінням кальяна.

У теплому вологому середовищі виникають сприятливі умови для розмноження бактерій і вірусів, які можна підхопити від попередніх відвідувачів та під час спільного користування.

Так, під час сесії куріння кальяну можна отримати не лише отруєння чадним газом, ішемічну хворобу серця і рак, але й герпес, гепатит, туберкульоз і COVID-19. Навіть змінний мундштук не зменшує ризику зараження.

Дотримуйся законодавства — збережи своє здоров’я.

#NoSmokingFriendly

#БезпечногоКурінняНеІснує

#ЗдоровіУкраїнціМайбутнєУкраїни

сайт зроблено в adgrafics