Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

2012

На початку червня поточного рокуспеціалістами відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області здійснено обстеження міських пляжів перед початком купального сезону.

2013

В ході обстеження особлива увага зверталася на санітарний стан території, берегову зону, акваторію пляжу, забезпеченість водопостачанням для питних цілей.

Території пляжів впорядковані та огороджені. Обладнано роздягальні, дитячий ігровий майданчик, зону для відпочинку.Надвірні туалети в належному санітарному стані, встановлено урни для сміття та типові контейнери для роздільного сміття, розміщенні на твердому покритті. Проведено заміну піску на береговій зоні.

На міському пляжі м. Полонного обладнаний медичний кабінет, який забезпечений достатньою кількістю засобів для надання першої медичної допомоги.

Проведені бесіди з працівниками з дотримання санітарних норм та правил щодо утримання території пляжу в належному санітарному стані. Наголошено на своєчасне механізоване рихлення поверхневого шару піску з видаленням зібраних відходів.

Під час перевірок відібрано воду поверхневих водойм на санітарно-хімічні та мікробіологічні показники і відправлено в Хмельницьку регіональну державну лабораторію Держпродспоживслужби.

сайт зроблено в adgrafics