Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

1187

31.05.2023 року головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Кам’янець-Подільського районного управління Ганна Ляміна взяла участь в семінарі-зустрічі зі студентами та викладачами факультету ветеринарної медицини та технологій у тваринництві ЗВО «Подільський державний університет», як випускник даного закладу.

На зустрічі студенти цікавились діяльністю Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. 

Присутніх було ознайомлено зі структурою та сферою діяльності Держпродспоживслужби та її структурних підрозділів, роз’яснено основні повноваження служби. Розглянуто основні нормативно-правові документи, якими керуються спеціалісти у своїй роботі.

Зацікавило студентів і міжнародне співробітництво. Також порушили питання співпраці Головних управлінь, державних лікарень ветеринарної медицини та державних лабораторій між собою, співпраця структурних підрозділів між областями та комунікації з іншими державними та приватними установами та підприємствами у сфері ветеринарної медицини та безпечності харчових продуктів, регуляцію відносин між службами та операторами ринку різних форм власності тощо.

сайт зроблено в adgrafics