Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

1168

Звертаємо Вашу увагу, що в плодових насадженнях спостерігається осередкове ураження листя борошнистою росою. Сприятливі погодні умови(підвищення температури, чергування сухої погоди з невеликими опадами). Особливо збудник уражує плодові насадження, де був наявний запас зимуючого міцелію, або сорти сприйнятливі до хвороби. Також слід звернути увагу на заселення та шкідливість на листках яблуні, груші, сливи, аличі попелиць, що при обстежені обліковується 18-36 екз/лист при заселені12-34 % листків на 3-18 дерев.

1169

Проведіть обстеження плодових насаджень та вразі ураження хворобами та заселення шкідниками, обробіть препаратами згідно з «Переліку пестицидів і агрохімікатів дозволених до використання в Україні». 

1170

Застосовуючи засоби захисту рослин, варто пам’ятати:

  • захисні заходи слід проводити в тиху безвітряну погоду, ранкові та вечірні години;
  • не менше як за дві доби про час та місце проведення обробок необхідно обов’язково попереджувати голів ОТГ, старостів сіл і селищ, населення села та пасічників; 
  • на оброблених ділянках обов’язково виставити попереджувальні знаки.

При роботі з засобами захисту рослин слід дотримуватись загальноприйнятих державних санітарних правил ДСП 8.8.1 та правил техніки безпеки.

сайт зроблено в adgrafics