Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

1033

Спеціалістами Кам’янець-Подільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено семінар із керівниками закладів освіти Гуменецької ОТГ Кам’янець-Подільського району. Основними меседжами стали: дотримання вимог законодавства у сфері безпечності харчових продуктів, запровадження і застосування постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках та дотримання санітарного законодавства.

1034

Розглянуто наступні питання:

  • Гігієнічні вимоги до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах освіти.
  • Програми-передумови системи НАССР у закладах освіти.
  • Застосування принципів НАССР у закладах освіти.
  • Загальні вимоги до організації харчування дітей в закладах освіти.
  • Про затвердження норм і порядку організації харчування у закладах освіти.
  • Протиепідемічні заходи у закладах загальної та дошкільної освіти.
сайт зроблено в adgrafics