Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

71

Спеціалісти Кам’янець-Подільського районного управління провели семінар-нараду щодо дотримання вимог безпечності харчових продуктів з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів Жванецької ОТГ. Були запрошені керівники та представники закладів середньої, дошкільної освіти та представники Жванецької сільської ради.

72

На нараді у вигляді наочної презентації були розглянуті основні гігієнічні вимоги до виробництва та обігу харчових продуктів. Для забезпечення безпечного харчування дітей, посилену увагу приділили питанню функціонування системи НАССР, основних вимог щодо розробки та погодження перспективних меню, повноцінне та безпечне харчування з різними режимами перебування дітей тощо.

Окремим питанням були розглянуті рекомендації щодо забезпечення якісного та безпечного харчування у закладах освіти під час воєнного стану та тривалого відключення електроенергії. Обговорили адаптацію технологічних процесів в умовах воєнного часу, умови роботи та приготування їжі, резерв продуктів, організацію харчування дітей при оголошенні повітряної тривоги.

сайт зроблено в adgrafics