Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

1011

В Кам’янець-Подільській районній державній адміністрації проведено зустріч щодо питань правового регулювання у галузі бджільництва та використання засобів захисту рослин, зі спеціалістами Кам’янець-Подільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, власниками пасік, керівниками сільськогосподарських агроформувань та представниками органів місцевого самоврядування.

Особливу увагу звернули на основні причини отруєння бджіл пестицидами, заходи їх попередження, алгоритм дій при отруєнні бджіл засобами захисту рослин, функціонування постійно діючої Комісії із встановлення факту отруєння бджіл при ОТГ.

Наголошено щодо обов’язку юридичних та фізичних осіб, які застосовують засоби захисту рослин, дотримуватися чинних нормативно-правових актів, що передбачають охорону бджіл від отруєнь, проводити своєчасне інформування про застосування засобів захисту рослин.

Обговорено порядок реєстрації пасік, отримання ветеринарно-санітарного паспорта пасіки, проведення відбору проб матеріалу для лабораторного дослідження та ветеринарно-санітарного обстеження пасіки.

Презентацію «Заходи профілактики отруєння бджіл» доведено до кожного учасника та оприлюднено на сайтах Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації та ОТГ.

сайт зроблено в adgrafics